My Peak Challenge 2018!

Yeah!

N har jag gått med i My Peak Challenge! Spännande, och fruktansvärt spontant. Läste på det på ca 10 minuter igår och nu ska jag hänge mig åt det i ett helt år haha! Ja, vad ska jag säga..

Så vad är My Peak Challenge? Jo, det försöker jag själv lista ut, hehe..
Det handlar om att göra förändringar i ens liv och samtidigt hjälpa andra. Det handlar om att utmana sig själv till att både bli starkare fysiskt men även att att uppnå ett eget personligt mål. Jag får ett träningsprogram varje månad och upplägg hur jag ska träna, sedan ett “matschema” som jag ska äta efter (om man vill. Jag kommer göra det då jag inte alls är bra på att äta som man ska. Enkelt det här då man både får upplägg för varje dag och olika recept). Man får alla träningar, uppvärmning, stretch och allt på video så man vet att man gör rätt.
Gjort första dagen idag med att träna, jag är trött i kroppen haha! Det är upplagt med 2 dagars träningspass, 2 dagars cardio pass, 2 dagar aktiv vila och 1 dag med bara vila, och detta gör man en månad i taget. Och när detta är slutfört kan man börja på nästa månad.

Mitt eget personliga mål (vilket kan vara allt ifrån att gå en kurs, få ett jobb, börja träna, äta rätt, skriva en bok, lära sig ett språk) är att springa en mil under en timme. Jag är långt ifrån där (haha, väldigt långt ifrån) men det är bara att börja kämpa.

Jag älskar när man har ett mål. Där man ser mållinjen och något att kämpa för. Ett slutdatum lixom, och det får man här med mycket pepp. Så detta ska bli roligt och jag ska göra mitt allra bästa för att slutföra detta. Kommer nog kanske skriva en del om det här.
(Svårast blir nog att äta rätt, kära nån……….)

https://mypeakchallenge.com

Bildresultat för my peak challenge

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: