Lite om mig.

Underbara Ikea!
Mina barn, de älskar Ikea! Hela grejen med att åka dit, leka innan maten, äta god mat med glass efteråt, springa och kolla på alla saker, komma till barnsakerna och leka där en stund, sedan gå sista rundan och efter det äta glass IGEN! Ja, barnen älskar detta. Idag fick Gabriel glass innan maten, så glad han var, sedan åt han maten med så duktigt.

Vi var där med min syster Dianas familj. Min underbara syster! Med henne var hennes man Jerry och 4 av hennes barn (hon har 6!!) Ronja, Emil, Molly och Elsa. Vi hade det så trevligt så. Nu i skrivande stund så står Leo och lagar mat till oss allihopa. Emil och mina barn spelar Minecraft och jag sitter nöjd här i köket och lukta på köttet som steks.

Paus i skrivandet

Jag fick hämta min lillasyster på busshållplatsen då det började regna och skjutsa hem henne till oss. Middagen var fin och god, och sällskapet trevligt. För mig är familjen viktig. Jag bor för närvarande i Mjällby, nere i Blekinge och här bor hela min familj. Min mamma, pappa, min lillasyster och min ena storasyster bor tillsammans och min storasyster Diana bor i Ysane som inte ligger långt härifrån. Jag är uppväxt med föräldrar som gjort allt för oss, offrat allt för att vi ska ha det bästa. Alltid lagt oss i samma tid varje dag, alltid mat och rena kläder. Jag har haft en fantastisk uppväxt med kärlek så det rinner över.

Jag gifte mig tidigt. Jag har alltid vetat vad jag vill och det är att hitta min man tidigt, bara ha honom, få barn och skaffa en familj. Jag träffade min man när vi gick i gymnasiet. Första gången var i Olofström pingstkyrka då vi hade ett stort ungdomsmöte. En av ledarna berättade för mig om honom, hur han blev frälst (började tro på Jesus) och jag var fascinerad. Jag började prata med honom och han blev min bästa vän. Jag kunde aldrig tro att han skulle bli min man, verkligen aldrig, han var min bästa vän! Leo där emot visste från början att han ville ha mig. Leo bjöd ut mig på middag en gång och jag hade ingen aning om att han gillade mig, jag tänkte bara att det var trevligt. Så där satt vi på en restaurang och åt tillsammans, ensamma och jag fattade inte att det var en kärlekshandling. En dag nämnde min syster Maria typ till oss “Jag slår vad om att ni kommer gifta er!” jag bara skrattade, Leo bara skrattade men efter den dagen började jag se Leo med andra ögon. Tillslut började vi flörta och en dag så gav han en lapp till mig där det stod, “Får jag chans på dig” och sedan 3 rutor med “JA”, “NEJ”, “KANSKE”. Självklart svar, det var ju JAAAA!! Vi förlovade oss 3 månader efter det och 1 år efter förlovningen så gifte vi oss. Lyckliga! 6 månader efter det blev jag gravid med min första pojk. När han sedan var 7 månader blev jag gravid med min andra pojk. Vi är nöjda och glada.  Leo är en stöttepelare. Han står ut med mig, mina idéer, mina påhitt och stöttar mig i vad jag än väljer att göra. Han är fantastisk!

12687842_221620174848756_6798753111850585343_n

Jag och Leo valde från början att jag skulle gå hemma med barnen. Det var självklart för oss att Leo ska jobba och jag vara hemma och ta hand om hem och barn. Jag älskade det från början! Ju längre tiden gick ju mer älskade jag det. Sakta men säkert nu när de blir äldre så började jag tänka på att jag faktiskt snart måste sätta äldsta pojken i skolan. Jag och Leo har så många drömmar och skolan är i vägen (haha) När vi planerade framåt tänkte vi alltid att ska vi göra något måste vi göra det innan Daniel börjar i skolan. En anstängd tanke för mig. Jag blir rastlös så snabbt och magen vänder på sig när jag tänker på att vara “fast” på en plats och bara kunna göra saker på helgen. Att träffa barnen ännu mindre är jobbig. Jag älskar att umgås med dem. Hur allt detta sluta får vi se!

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: