Känslan att bubbla över

Två inlägg idag, men, ja, ibland blir det väl så..

En känsla kommer då och då tillbaka till mig. Jag har känt den jätte starkt under vissa delar av mitt liv och i vissa delar så känner jag bara den lite smått. Ibland sköljer den över mig och ger mig en fruktansvärd rastlöshet och ibland, så ger den mig bara en tanke, en tanke om ett annat liv. Känslan är densamma, men betyder olika saker.

Jag minns när jag började lyssna på Håkan Hellström. Han är en artist som talat rakt in i mig i så många låtar. I min tonår kunde jag ligga på golvet med fötterna upp på en byrå, blunda och sjunga och vägra öppna ögonen, då var jag lycklig. Jag minns även i min tonår när jag grät till hans låtar för texterna kändes som han beskrev mitt liv. Jag minns alla texter jag skrev när jag lyssnade på honom. Hur fingrarna bara skrev och jag visste inte vad som skulle komma här näst, precis som nu.

Mina fingrar bara skriver och jag hinner inte med i huvudet. När fingrarna bara går och sedan när jag läser det så kan jag inte minnas att jag skrivit det såhär för fingrarna är snabbare än vad jag hinner tänka.

Jag har som sagt alltid haft en känsla, så stor, så stark att den tagit mycket av min uppmärksamhet. En känsla som gör att jag drömmer mig bort, en känsla som får mig till att vilja uträtta underverk just nu och här. Jag får stanna upp och försöka tänka mig tillbaka och inte vara 20 steg framåt.

Idag är ett bra exempel på min känsla. Idag när jag satte på musik och dansade i köket, jag och barnen gjorde egen lera och bakade med den, barnen var så lyckliga. Sedan höjde jag musiken och började baka bröd, blåa frallor och lyssna på Håkan. Då kom känslan igen, så stark. Jag tror det var en liten lycklighetskänsla denna gång. Som var så stark, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag bubblar.
Innan var det en känsla iväg, och nu vet jag att jag är lycklig här, med barnen, mitt liv och i mitt hem.

Visst längtar jag bort många gånger och drömmarna är så stora att de inte går att greppa. Så mycket som jag vill göra. Men just nu, just nu är jag lycklig här. Känslan som får mig att vilja dansa, vilja skratta högt och viljan att bubbla över.

 

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: