Min sammanfattning

2018.

Vilket omvälvande år. Det var ett sådant händelserikt år så att jag kommer för alltid minnas just detta året. På gott och ont.

Året började med att Leo bytte jobb. Nu jobbar han med fiber på ett annat företag och där trivs han så bra. Hela året har han jobbat måndag- torsdag och sedan ledig fredag – söndag och det har passat oss så bra med långhelg. Det var en omställning men en välkomnande sådan efter hans förra jobb. Helt plötsligt fick vi en extra dag i veckan att umgås tillsammans och hitta på saker och det är så härligt.

I Mars köpte vi även ett hus. Det var renoveringar att göra, jobb på helgerna när Leo var hemma och på vardagarna var även jag och barnen där och jobbade, så vi hade FULLT upp. Men! Vilket hus, vilken dröm, vilken trädgård, vilken tystnad! Det har verkligen varit en dröm. På sommarn låg jag i hängmattan, barnen lekte ute hela dagarna och jag bara njöt av värmen, det var som att jag var tvungen att nypa mig i armen för att se om det var verklighet, för det var/är för bra för att vara sant. Vi är så tacksamma för det här huset, för läget på huset. Sommaren var helt fantastisk.

Sedan kom September. Livet stannade, mitt hjärta stannade. Jag fick ett samtal av Leo som berättade att en av mina bästa vänner tagit sitt liv. Först trodde jag allt var ett skämt, jag kunde inte ta in det. Sedan brast det. Jag grät och grät, jag anklagade mig själv och mörkret var så djupt, utan slut och utan ände. För mig har det fortfarande inte gått in. För mig är det fortfarande en mörk mardröm och vissa stunder så slår mitt hjärta så hårt att jag bara vill skrika. Jag trodde inte mörker kunde vara så mörkt. Jag saknar henne varje dag, hon är i mina tankar varje dag. Hur skulle hon inte kunna vara det, min fina Emma. Hennes liv har påverkat mig så mycket i så många år. Hennes tro har påverkat mig mycket. Den kommer jag alltid att minnas, hennes kärlek för Jesus, hennes omtänksamhet, livfullhet och givmildhet kommer jag aldrig att glömma.

Två av mina andra vänner lät mig vara med på deras förlossning. Jag fick vara med när en underbart vacker flicka föddes. Deras samspel förlossningen var otrolig, de var sammanlänkade, som ett och en fröjd för ögat. Grattis igen mina vänner ❤

Jag och min mor har varit i London. Vilken resa! Vi hade det så roligt, såg så mycket sevärdheter och gjorde många saker. Vi tittade på big ben (fast den renoverades) vi gick på ett stort akvarier, vi var på oxford street och shoppade, vi var vid Tower of London och Winter wonderland. Vi hade en fantastisk resa!

Precis innan vi åkte födde vår älskade Kate TOLV små valpar, tre tikar och nio hanar, dock dog en hane.. Så vi har fullt upp här hemma. Det är kiss och bajstorkning, matning och gosning, lek och bus, livet är full rulle nu men det är helt fantastiskt med dessa valpar!

Ja, som sagt. Det har varit ett händelserikt år, och tror att 2019 med kommer att bli det. Vi har många planer gällande detta året och jag ser fram emot det med glädje.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: