Vissa dagar är väl såhär

Det finns mycket att säga om livet.. Suck.. Idag var Gabriel på förskolan för första gången sedan innan sommaren. Kändes lite surt att lämna honom, trivs så bra med mina pojkar hemma, men de gillar det, så de får gå från och till på den allmänna förskolan. Den tiden då de är där passar jag på att gå långrundor, gymma, handla och sådant, det är avslappnande faktiskt. Idag var båda pojkarna där så jag åkte till Kristianstad och kollade in den nya gallerian. Jag letade efter kläder att ha till begravningen på fredag. Jag gick där och tänkte att det här kunde jag aldrig föreställa mig, att jag skulle leta kläder till min väns begravning… Kunde aldrig föreställa mig det, fanns inte i min värld. När jag gick där så var jag tvungen att stanna upp för att inte bryta ihop, jag fick samla mig, sträcka på mig och fortsätta, medan tanken fortsatte att ringa i mitt huvud, “såhär skulle det inte varit…Jag kunde aldrig föreställa mig, leta kläder till din begravning, min finaste vän..” Jag hittade tillslut något, men hela tiden i gallerian var så overklig på något sätt.. En sorg över det och jag kände mig inte kapabel till att le.. Köpte ett halsband med, ett halsband som jag tror min vän skulle gillat, som påminner mig om henne, inte för att jag behöver en påminnelse..

Efter jag hämtat trötta pojkar på förskolan begav vi oss till apoteket för att köpa emblaplåster för att Daniel skulle ta vaccin, sedan satt vi och åt lite mat och fika tillsammans, fina pojkar ❤

Daniel var så rädd och han grät men efter mycket prat så accepterade han att han skulle ta sprutan. Så stor han är, att man kan sitta prata om djupa saker, känslor och fakta och han köper det, har man ett bra argument så köper han det annars argumentera han emot. Ibland kompromissar vi, ibland ger jag med mig och ibland han.

Men när vi var på BVC, ja, då hade jag satt plåstret på fel ställe så det blev ingen spruta ändå haha! Typiskt.. Får åka tillbaka en annan dag.. Daniel var glad för det iaf haha!

Nu är vi väl hemma och alla är sååå trötta så sitter vi och myser till Ninjago, det får bli en lugn kväll idag… Vissa dagar är väl såhär..

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: