Nu är nog uppehållet slut

Hejsan!

Jag har haft ett uppehåll med min blogg, av anledningar jag inte kan nämna. Tankarna har gått att jag inte kommer att återuppta den, men nu, ju längre tiden går, så känner jag att jag kanske ska det ändå.. Lite lätt, lite mjukt och försiktigt så tänkte jag återuppta den och skriva när det är något som jag känner måste fram.

Vi har nu bott in oss i vårt hus. Vi älskar det! Det är som en dröm som gått i uppfyllelse. Tystnaden, naturen, alla ljuden ifrån skogen. Kate och katterna trivs så bra här, speciellt när dörren alltid är öppen och den del av skogen som är på vår tomt. Barnen trivs så bra och vi är verkligen lyckliga här. Den här sommaren har varit en av de bästa i mitt liv. Lugnet som har infunnit sig i vårt hem, i våra liv är så påtaglig. Barnen har spelat dator, badat, hoppat studsmatta, cyklat, varit på stranden, byggt och målat på trädgården, varit i skogen, planterat, åkt båt (ja, det ska jag med nämna, vi har fått en båt och varit ute och åkt och badat med den.), vi pratar mycket engelska här hemma för att barnen ska lära sig och de älskar det. Ja, vi har verkligen levt det lugna livet här. Barnen sover när de är trötta på kvällen och sover länge på morgonen, vi är så rofyllda av det enkla livet och njuter av att vara tillsammans så det är underbart.
Jag har planterat, jag har gymmat, jobbat, varit i skogen, åkt båt, bakat bröd, lagat mat, tvättat, varit på lekparker och i skogen, läst böcker, lekt lekar, hoppat studsmatta, byggt och målat, cyklat, tittat på serie, varit på stranden ja, det mesta barnen gjort har jag gjort.

Jag har kommit underfull med mer och mer om hur jag vill vara som mamma, vilken uppväxt jag vill att barnen ska ha och jag har bytt väg lite. Innan har det varit så många röster, och jag är tacksam till alla råd jag fått genom åren, men jag är så glad över att jag har hittat en väg som jag verkligen vill gå på och tror på. Jag tänker inte gå in så djupt på det här och nu, men jag kommer göra det i omgångar längre fram.

Här är några bilder på sommaren. Den första är ifrån nu, haha, vi sitter ute på altanen när jag skriver och den sista är ifrån skogen idag, barnen gick på ett stengärde. Andra och fjärde bilden är ifrån Hanö, tredje ifrån skogen med My Peak Challenge tröja på och den femte är när jag och Daniel myser i gräset.

 

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: