vara perfekt

Idag blev huset i Mörby VÅRT! Vi är så glada och detta känns helt fantastiskt. Som vi längtar efter att kunna flytta in och göra det helt vårt. Vi ser så mycket möjligheter och trädgården är enormt härlig!

29400484_179462342703529_29495825344233472_n(1)

Idag är det även skärtorsdagen. Påsken.. Jag är som sagt uppvuxen i en kristen familj och påsken har alltid varit viktig. Det är så centralt i hela mitt liv. Jesus sår, hans död, hans uppståndelse, det är anledningen till att jag andas. Det är anledningen till att jag lever. Hans död, hans liv, hans kärlek. Han är en Gud som kom till Jorden. Han är min Gud som blev levande. Jag vill ge han lov, pris och ära hela livet. Jag kommer alltid att prisa honom. Jag tror på hans kärlek, på hans givmildhet, på hans förlåtelse och på hans beskydd. Vad är jag utan Jesus? Jag vill inte vara någon utan honom för han är allt för mig. Det finns ingen Sara utan Jesus.

Jesus är inte bara för de som är hela, de som är perfekta, de som har alla tankar rätt. Jesus är för alla, Jesus kom till de sjuka som behövde läkare, Jesus kom till de svaga som behövde styrka, Jesus kom till syndare, för de behövde en frälsare. Vem du än är, var du än är, Jesus älskar dig. Han dog för DIG, han tog ditt straff på korset för att du skulle slippa. Han tog dina fel och misstag för att du skulle kunna få förlåtelse och vara hel. Han tog dina sjukdomar för att du ska kunna vandra frisk. Jesus kom till dig.

Jesaja 53:4-6
Men det var våra sjukdomar han bar,
våra smärtor tog han på sig,
medan vi såg honom som hemsökt,
slagen av Gud och pinad.
Han blev genomborrad för våra brott,
slagen för våra synder.
Straffet blev lagt på honom
för att vi skulle få frid,
och genom hans sår är vi helade.
Vi gick alla vilse som får,
var och en gick sin egen väg.
Men all vår skuld
lade Herren på honom.

 

 

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: