Denna veckans bestyr

Idag valde jag att inte ha barnen på förskolan, känns som de inte varit där en torsdag på länge. Jag vet inte vad det är men torsdagar känns som en äventyrsdag då jag vill hitta på något. Har märkt att Daniel är tröttare på onsdagsftermiddagar när jag hämtar honom från förskolan och han vill bara vara med mig då, därav känns det skönt att få ha dem hemma (men hade säkert gjort så ändå!) haha!

Denna veckan har bestått av fler barn än vanligt här hemma, vilket jag och barnen tycker är så roligt, jag har sprungit en runda på Stiby och igår hade jag en dejt med min fina vän Ida. Vi var på McDonalds och åt där och bara pratade. Ida är en vän som jag haft många år och det spelar ingen roll hur långt tid det tar mellan gångerna vi träffas, det känns alltid som det var igår ändå. Min älskade vän.
Sedan var jag, Emma och barnen och åt pizza och hon hade köpt presenter till barnen så de tyckte det var hur kul som helst!

DSC_0465.JPG
Vi har även klätt påskris tillsammans och pratat om vad påsken handlar om egentligen. Jesus död och uppståndelse. Jag jobbar nästa lördag och söndag till måndag så tänkte vi börjar smått nu 😀

DSC_0459.JPG

Imorse åkte jag, mamma och barnen till Karlskrona och gick på Marinmuseet. Barnen älskade det, och jag och mamma med. Vi hade det så trevligt och barnens nyfikenhet fick styra allt vi tittade på. När de stannade gick vi mer ingående in på det de tittade på.

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: