Allt som ska göras

Jag började dagen med gym! Börjar på månad 2 nu i My Peak Challenge, vilket menar att det blir mer kondition och mer styrka! Har fixat lite olika maträtter som jag kan laga utifrån My Peak Challenge kokbok. Idag till lunch åt jag en macka som jag stekte i smör, hade ost, kalkon och tomat på och sedan en macka till, stekte det tillsammans till osten smält och det var helt fantastiskt gott måste jag säga!

IMG_20180307_094255_622

Vi har idag fortsatt med att slänga och sortera saker tills flytten. Leo är för tillfället nu och slänger massa saker och det är så skönt att det slängs/skänks och ges bort. Det känns så lättat att leva lättare och leva på mindre yta i ett hus som är vårat.

Idag är barnen trötta så vi tar det lite lugnt nu. Jag har suttit och gått igenom vad vi ska hitta på den närmsta tiden. Gillar när jag har ett schema så jag vet vad som ska hända. Så har skrivit upp lite platser som jag vill besöka med barnen och lite olika pyssel jag vill göra med dem, men även saker som vi ska lära oss, t.ex. lilla alfabetet som Daniel är så intresserad utav. Gabriel älskar att pyssla och allt som har med glitter och lim och saxar, så det har jag inplanerat väldigt mycket. Jag tänker att jag ska leta upp lite olika pyssel och lära mig det så att jag kan lära barnen med det. Daniel ska jag se om jag kan göra ett memory till med alfabetet.
Vi har idag med lärt oss om lite farliga fiskar och olika planeter. Genom det så pratade vi om världskartan och vart vi bor och var olika länder ligger.

DSC_0321

En sak till som Daniel är så intresserad av nu det är att förstå hur dator och tv fungerar så jag tänkte att jag skulle sätta mig ner en dag och visa hur det fungerar och vad man kan göra. Därigenom triggas också lärandet igång då det går att få ut så mycket lärande genom internet och då lär man sig om det man vill men även att skriva och läsa för de VILL veta vad det står.

 

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: