Min tro på Jesus

Min tro på Gud.

Jag är uppväxt i en kristen familj, där tron på Jesus har varit väldigt central. Redan tidigt lärde jag mig att läsa bibeln och jag läste ut antingen hela bibeln eller bara nya testamentet varje år. Jag lärde mig om vem Gud var både genom bibeln men även när jag tittade på mina föräldrar. Min mamma och pappa har visat mig en tro som bär genom allt. De har visat mig en kärlek som står över allt hat och all ondska. De har visat mig en utgivande kärlek genom att alltid sätta andra före. Jag är glad för att de visat mig en väg att gå på och den har aldrig varit påtvingad.

Jag har genom ett VAL valt att följa Jesus. Ett val som handlar om att älska och följa min Gud. En tro på en Gud som gav sig själv för mig, en tro på en Gud som föddes till Jorden som en människa, en tro på en Gud som dog på korset för mina synder, mina felsteg, min otillräcklighet. En Gud som blev slagen och misshandlad för mina sjukdomars skull och genom hans sår är jag helad och jag kan lägga händerna på sjuka och de blir friska.

Jag tror på en Gud som ger en frid till dem som söker honom. En frid som står fast när hela ens värld rubbas. Jag har en tro på att jag aldrig är ensam. Jag tror på en Gud som är min far, min goda pappa som tar hand om mig, som omsluter mig på alla mina sidor, han är min glädje och jag är glad över att tillhöra honom, glad för allt han gör och allt han har gjort.

Jag tror på Jesus Kristus

jj

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: