Namnunderskrift!

Här är en länk som går till en sida där man kan skriva under för läroplikt och hemskolning!

Jag tycker detta är så viktigt! Min äldsta son Daniel blir skolpliktig nästa höst och jag vill göra ALLT i min makt för att det ska bli läroplikt i Sverige. Vissa kanske tycker att det vi gör är en droppe i havet men INTE för oss, för oss är inte detta en droppe, utan detta är hela havet. Så snälla hjälp till att skriv under!

STÅ UPP för alla familjer som lämnat Sverige för att få hemskola sina barn, låt dem få komma tillbaka hit! STÅ UPP för alla föräldrars rätt att ge det de anser bäst för sina barn! STÅ UPP för oss som vill införa läroplikt oavsett om hemskolning är den vägen du väljer att gå, men STÅ UPP för oss som vill gå den vägen!

 

https://www.skrivunder.com/hemskolning_och_laroplikt

28768320_579569259053844_291019724_o

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: