Intensiva dagar!

Det har varit några intensiva dagar nu den här helgen. Sist jag skrev så hade jag och Leo 50-års kalas och sen på söndagen så var det bara upp och jobba. Trodde jag skulle jobba mellan 11-16:30 men ack så fel jag hade, jag jobbade mellan 08:00-16:30. Jag trivs bra på det boendet jag är på, trivs att arbeta med personalen där och de boendena. Leo jobbar mellan måndag till torsdag och jag hoppar in på ett eller två pass där på helgen och detta funkar utmärkt!

Jag och Leo skrev på kontraktet för vårt hus nu i torsdags och nu i söndags så skrev säljarna på det. Helt fantastiskt! Vi är så glada och det ska bli underbart att flytta till eget. Planerna och drömmarna är många och det är ett hus med många möjligheter men en av sakerna som talar mest är just trädgården. Det är en altandörr ut och sedan en trädgård med skog. Jag kan bara se Kate och katterna vara där ute och leka, jag kan se pojkarna springa in och ut och jag kan se oss alla bygga på ett trädfort som vi ska ha där bak, det kommer bli pojkarnas egna plats och jag kan se lyckan i deras ögon. Jag kan se mig själv baka bullar i köket eller sitta i min fåtölj framför brasan på kvällen och läsa en bok… som vi längtar!

Igår så var det min födelsedag och då kom jag på att jag ville till Malmö, emporia och en timme senare satt jag, mamma och barnen på tåget ner och bara njöt av dagen. Jag köpte nya träningskläder som jag tränade med idag, så fina. Kommer visa med en bild sedan. Träningen går utmärkt!! Jag bara älskar det! Försöker hålla det till 4 dagar i veckan på gym och sedan aktiv vila på det. Men när vilodagen kommer så är jag så taggad på träning så det är svårt att varva ner, detta är verkligen så roligt. Beställt hem nytt protinpulver som jag hoppas smakar gott för det jag har nu smakar vedervärdigt haha.

Kate är dålig. Först åt hon en massa saker hon inte fick och blev förstoppad, nu så bajsade hon inatt men nu i två dagar har hon kissat konstant, hon kan inte hålla tätt och är helt andfådd.. Min fina prinsessa! Imorgon ska jag till veterinären med henne och se hur det är med henne.. De vill att jag ska ta ett urinprov på henne, hur det nu ska gå till.. Återkommer med hur det blev imorgon!

Gabriel fotograferade på gymmet, snabba fotografier, rörde kameran samtidigt som han fotade haha. Men här är några!

 

Ja.. Har nog inte mycket mer att tillägga. En liten snabb sammanfattning på de dagarna som gått nu 🙂

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

5 thoughts on “Intensiva dagar!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: