snart 25 och glá över att leva

Ja.. I torsdags fyllde min älskade 25 år och på måndag fyller jag. Så igår bakade jag två Oreotårtor, fantastiskt goda och så bjöd vi på dem när vi hade gudstjänst hemma hos oss. Vi har en husförsamling och vi träffas varje fredag och har undervisning, fika eller mat och sedan umgås vi tillsammans.
Idag så firade vi tillsammans med vår familj. Först åt vi ute alla tillsammans på Black and White i Sölvesborg och sedan vidare hem till oss där vi bjöd på en tårta ifrån Ritz och sedan hade jag gjort en marängtårta med lemoncurd och jordgubbar. Så trevligt när alla samlas, jag älskar verkligen det. Många glada skratt och detta är något som gör mig lycklig. Att omge mig med våra familjer och vänner, det värmer mitt hjärta. Efter alla hade gått så stannade min storasyster Diana kvar och vi umgicks lite. ❤

Jag har varit rätt nojig över att bli 25 (30 år blir värre haha). Jag vet att alla säger att det inte är så gammalt, men vad ska jag säga, jag har aldrig varit äldre än detta och för mig är det ett stort steg. Jag är lycklig över mina 25 år. Många misstag skedda och många tårar gråtits. Hjärtat brutits inte bara en eller två gånger och botten har varit djup. Många skratt, många leende, många förälskelser och många goda vänner längst vägen. Mycket har förändrats, vänner kommit och gått, tankar flugit förbi och tankar har byggt bo. Det finns mycket att berätta, mycket att minnas, och jag har mycket jag kan förlora, mer nu än någonsin.
Jag är lycklig. Jag är lycklig av många anledningar. När jag vaknar på morgonen så är det återkommande, tack Jesus för att jag vaknat idag med. För det är så jag känner det. Genom hårda tider´och alla gånger jag önskat att jag inte vaknat, det är förbi, jag vaknar tacksam för en dag till. Jag vaknar glad över att leva, glad över att andas, glad över att vara den jag är där jag är. Jag vill inte förändra något. Livet är för spännande.

Ja.. Vi har firat våran 25 årsdag idag. Och ja.. jag är lycklig. Och trött efter denna dagen. Men lycklig. Tack alla som får mitt hjärta att hoppa.

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: