6 problem med vårt skolsystem

Någon mer än jag som tyckte denna var intressant? Den är iaf värd att titta på och ge en extra tanke…

Advertisements

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit dem 16 februari för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta i snart 7 år och har två pojkar. Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s