Artikeln från Sydöstran!

Nu är artikeln här från Sydöstran här.

Vi blev nöjda med den, blev väl inte helt vad vi ville få fram. Vi påpekade till henne om friheten, om att få mer rätt att bestämma hur vi lägger upp lärandet m.m. men hon tog det hon tyckte vad viktigast så ja.. Så här är resultatet. Vi blev inte helt missnöjda för vi vill ändå slå hål på lite av hur tabulagt hemskolning är i Sverige och att det är ändå personer som får lämna vårt land för att kunna hemskola. Detta är fruktansvärt!

Läs och kommentera gärna vad ni tycker!

 

Idag kom min svärmor Susanne, hennes sambo Anders, min svägerska Alex och min svärmormor (Leos mormor) på besök. Vi åt lite frallor och fikade med nybakta bullar som min kära mor bakat. Lika trevligt som vanligt!

Nu ska vi åka och månadshandla lite och barnen ska panta burkar som Alex gav till dem idag. Visa bilder imorgon! 🙂

IMG_5845.JPG

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

One thought on “Artikeln från Sydöstran!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: