Pizza efter träning och bibliotek!

Daniel har sportlov ifrån sin förskola denna veckan. Han har den allmän förskola vilket menas med att han har 15 timmar per vecka gratis. De följer de skolans schema och denna veckan är det sportlov. Höstterminen det året man fyller 3 år får man ha barnen på den allmänna förskolan så Gabriel får den till hösten, så idag är han på förskolan. Daniel och jag har varit på gymmet. Jag har gymmat och svettats och Daniel har suttit på golvet bredvid mig och spelat på min telefon. Idag var det styrka så jag gjorde det passet som MPC har för idag och så tränade jag vidare på lite maskiner inne på gymmet. Kändes skönt och Daniel var nöjd.

IMG_20180220_095616_192.jpg
Efter gymmet körde vi vidare och handlade och nu handlade jag in massa ingredienser till att göra nyttiga och matiga recept. Nu till lunch åt jag en tekaka med mozzarellaost, ruccula, kyckling och tomat. Åååh så gott det va!

DSC_0180.JPG
Sedan biblioteket som vanligt med barnen, 7 nya böcker om åskar och blixtrar, om Laban, kartor och lite böcker som är för äldre barn, Daniel blir mer och mer intresserad av böcker med mer text i. Han och jag har suttit och läst tillsammans i en bok, han är så duktig!

Barnen har inte ätit mat riktigt på flera dagar så istället för vanlig mat så ska vi gå till Raddes i Mjällby och äta middag. Emma kom med över hit och ska följa med för att äta middag. Hej svejs! Nu går vi och äter pizza!

DSC_0190.JPG

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

6 thoughts on “Pizza efter träning och bibliotek!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: