Slänga allt? Och några push-ups på det!

Idag har det varit mycket, men ändå har det känts härligt faktiskt. Vi gick upp vid 7 och började med att äta en ordentlig frukost och sedan gick vi ut och så städade jag hos kaninerna medan Leo och barnen började rensa i garaget. Vi har gjort det i några omgångar och det har blivit en hel del men nu slängde vi nästan allt, och det var en massa lass!! Nu är det tomt och det känns som man är lite lättare. Medan Leo och barnen gjorde det började jag här inne. Ska skänka nästan alla mina kläder nu, har bara det som jag bäst tycker om men det ska jag också byta ut med tiden. Vi har även slängt en del möbler.

Varför har vi gjort det? Jo, för huset vi ska köpa är så litet så vi får inte plats med i närheten av allt som vi har här hemma. Det känns så skönt att bara minska ner på allt och bo enklare. Det är en tanke som tilltalar mig och Leo något enormt och vi ser så hemskt mycket ifram emot detta!

Hur går det med My Peak Challenge?
Jodå, det går framåt! Idag tränade jag styrka. Det är så härligt för det är uppbyggt så enkelt men ändå så givande. Hittills har träningen mest bestått av hemmaträning utan redskap och det är bra när man är en småbarnsmamma! Gabriel stod och ropade “HEJA MAMMA” och viftade med sin ballong och jag blev ännu mer taggad. Haha! Efter det gick jag en långrunda med Kate och det var så härligt.

Barnen har njutit av att vara ute och fixa, hjälpa pappa med att bära en massa saker och varit med och slängt dem. Det är bra att kunna lära dem att hjälpa till. Det är vårt hem och våra saker och nu hjälps vi åt. Utan att klaga och med massa energi så hjälpte de till och var verkligen sprudlande lyckliga. Efter allt gick vi till affären och barnen valde ut ett varsitt kinder ägg och nu har de mumsat på det i tystnad i stora rummet.

Vilken härlig dag! Vill tillägga att jag har gjort mina första push-ups i mitt liv! Har en skada i min tumme och kan inte göra vissa saker men nu har jag ett bra stabilt skydd som gör att min tumme hålls på plats (Har opererat min tumme 2 gånger så de har lixom satt fast den så jag kan inte sträcka ut den ordentligt)
Gjorde först 10, sedan 9, sedan 8, sedan 7 ändan ner till 1. Känns fantastiskt!! HEJA MIG!

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: