Sjukstuga

Inatt spydde Gabriel så Leo hade fullt upp med att byta alla sängkläder, duscha Gabriel och allt sådant och jag låg i sängen och höll för näsan. Är det något jag inte klarar av så är det spya. Jag spyr själv av själva lukten av det. Kära hjärtanes! och min man han går upp och gör allt detta utan att klaga.. Kan man önska sig någon bättre man?

Han spydde bara den gången och mått bra resten av dagen. Eller, både han och Daniel har varit febriga och jag har legat däckad i sängen med mag-huvudvärk! Kom nyss på att jag nog inte är dålig utan detta ter sig på samma sätt som min kropp gör när jag är stressad. Så måste hitta orsaken till varför jag känner stress idag.. Förmodligen är det väl för att det varit mycket denna veckan och nu blev Gabriel dålig och då brast det…

Jaja, nu sitter jag i soffan, Leo nattar barnen och nu ska vi titta på serie och jag ska äta smällt Marabo, med GOTT samvete!

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: