Bland annat SYDÖSTRAN

Åååh, vaknade denna morgon trött, men valde att gå upp lite tidigare och baka 42 bullar, både kanel och vanilj. De blev så goda. (Jag bjöd reportern på dem nu i eftermiddags när hon kom och sedan skulle mäklaren få en påse med för att jag är så lycklig haha!) De blev klara innan nio och vid 9 lämnade jag mina pluttar på dagis. Varit lite hakigt med det nu ett tag, de har varit där mellan 5-10 timmar varje vecka ett tag nu, de har egentligen 15 timmar per vecka. Men det är skönt att man har den platsen till dem där men jag kan ändå ha dem hemma. Ja, det är faktiskt riktigt skönt och det tycker barnen med.

DSC_0123

 

Sedan for jag till gymmet och var där en timme och svettades. Tränade intervall löpning och lite styrka, skönt att äntligen komma dit, känns som jag är där alldeles för sällan, och det märker jag på både styrkan och konditionen. Båda var bättre innan men nu när jag börjat med My peak challenge så ska det bli bättre med detta.

Väl hemma igen gick jag och Kate en runda och sedan gick vi hem och städade en massa för kl 15:30 kom reportern från Sydöstran. Var så nervös innan, jag har en dålig vana att bara prata på när det är något som jag brinner för så när jag gick här hemma och funderade på vad jag skulle säga så for mina tankar iväg och det blev en lång och utförlig förklaring! Ja, detta är verkligen något jag brinner för. Som jag sa innan skulle jag och Leo vilja göra en blandning av Unschooling och hemskolning men på intervjun så skulle vi bara prata om hemskolning och då är det svårt att bara hålla sig till det och inte gå in på unschooling för mycket haha! Det blir nog super bra faktiskt. Nästa torsdag ska hon ha skrivit ihop en text och efter det skicka till oss för godkännande.

Idag kom Leo hem också. Han jobbar borta måndag-torsdag och är hemma torsdag-söndag. Han kom hem i tid till intervjun och barnen är så glada när han kommer hem igen. Nu ska vi alla snart till Mörby för att kolla en gång till på huset vi budade på och förlorade. Damen som vann drog sig ut och vi får chansen att köpa det! Detta är helt underbart! Gud är så god och vi är överlyckliga. Kontraktet ska skrivas nästa vecka!!

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: