GRÅHÅRIG

Ja, nu har jag varit och färgat håret idag på Hårmix i Olofström, Ida färgade mig och jag blev så nöjd!! Grått och fint. Vi försökte få en bild på det idag men kommer ut en bättre bild imorgon eller fredag.
Har velat göra detta länge men har inte blivit av men nu blev det av och jag är sååå nöjd asså!!

DSC_0105.JPG

Sedan har jag tränat. Blev lite kondition idag och ja, en gång i tiden hade jag riktigt bra kondition men vad ska jag säga, det krävs att arbeta på detta mer haha. Roligt att börja träna igen. Har alltid gillat det men har legat på hyllan ett tag nu men nu är det igång. Roligt. Kul att vara med i något större med, att man inte träna själv utan tränar med så många fler fast jag är hemma och gör det. Men imorgon bär det av till gymmet.
MY PEAK CHALLENGE

Advertisement

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: