Mamma mu som unschoolar?

Idag tog jag en sovmorgon. Igårkväll satt jag och Leo och kollade på en serie och sedan somnade jag rätt så snabbt faktiskt och sängen kändes som att sova på moln, men imorse när jag vaknade kände det som ett tåg kört över mig. Så otroligt trött. Barnen har med varit så trötta idag, mycket bråk och skrik..tråkigt med sådana dagar men man kan väl inte alltid vara på topp? Jag och barnen åkte till affären, jag gick in där med dem och sedan hade jag ingen aning vad jag skulle ha. Det var helt borta! Gick runt och kollade men kunde inte för allt i livet komma på vad jag skulle ha.. suck..

DSC_0096.JPG

Barnen kollade lite på “mamma mu” idag och så fick jag mig en tanke.. Mamma mu hon är så nyfiken, hon vill inte bara vara i stallet och stå stilla eller bara vara med de andra kossorna.. Hon ville på äventyr! Hon lär sig dyka, hon lär sig cykla, hon gungar och massa andra saker som kossor egentligen inte gör, och kråkan bara suckar!
Fick en sådan skön känsla när jag kom på detta. Ja, vilket program! Varför göra som alla andra? Hon är ute och unschoolar medan alla andra sitter i klassrummet. Hon upptäcker världen! Med många olika vänner och många olika saker som händer. Haha, ja man kan nog se det på olika sätt faktiskt..

Author: saraisabellaa

Jag bor i södra England, i en by som heter Bosham. Vi flyttade hit den 16 februari 2019 för att kunna göra det som är olagligt i Sverige, nämligen att kunna hemskola, unschoola, våra barn. Jag och min man Leo har varit gifta sedan 2012. Vi har två pojkar, Daniel som är född 2013 och Gabriel som är född 2015. Här kan ni läsa om vår vardag, mina tankar och om vår flytt till England!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: